Økt hyttestandard

Den norske hyttestandarden er stadig økende. For noen år siden syntes vi hytter uten strøm og vann var helt naturlig. I dag er det mer og mer vanlig med både bredbånd, flatskjerm og badstue.

På tross av at hyttestandarden er økende er det få som har fulgt opp med ulike sikkerhets- og strømsparetiltak. Elektroinstallasjon AS kan hjelpe deg med å gi råd som både kan øke sikkerheten, og komforten eller redusere strømforbruket på hytten din.

smarthus bergen Hytte Lys- og varmestyring
Hytte

Sikkerhet på hytten

Ved å installere et kamera og alarmer kan du sikre deg mot at uvedkommende tar seg inn på hytten ubemerket. Om du har koblet til sensorer eller detektorer, vil disse varsle eventuelle bevegelser og sette i gang alarmen om for eksempel glass knuses.

En brann- vann- og fuktalarm vil sikre dine verdier. Du vil ikke oppleve å finne hytten ødelagt av vannskade eller vandaler.
Som en ekstra sikkerhet kan du også installere overvåkningskameraer og sjekke på internett om det eventuelt er falsk alarm.
Du kan velge om du vil ha beskjed på din mobil, eller ha direktekobling til en alarmsentral om en av alarmene skulle gå.

IR-detektorer

IR-detektorer er infrarøde detektorer, eller bevegelsesmeldere, som kan registrere kroppsvarme fra mennesker. Detektorene overvåker et definert område både utenfor og inne i selve hytten. Når det er bevegelse innenfor det overvåkede området vil detektoren varsle.

Magnetbryter

Denne type brytere kan monteres ved vinduer eller dører og varsler om døren eller vinduet åpnes.