Nytt kjøkken eller oppgradere ditt eksisterende kjøkken?

Vi har erfaringen som trengs for å finne løsningene som passer best for deg.

Belysning på kjøkken skal gi deg godt arbeidslys, men det bør også være mulig å regulere lyset slik at det skaper en stemningsfull ramme rundt middagsbordet. Våre montører kan skifte ut den gamle bryteren med en dimmer, eller montere et komplett lysstyringssystem som styrer all belysning og lar deg slå av, heve/senke eller lage scenarier for lyset etter ditt behov.

Mange kjøkken har skap over arbeidsbenken. For å få optimal belysning på benken er det fornuftig å montere lys under overskapene. Du kan f.eks. benytte små downlights med LED-kilder eller ledstriper for å øke arbeidslyset på kjøkkenet.

Kjøkken inspirasjon
Elektriker fra Elektroinstallasjon AS Kjøkken inspirasjon Energimerking

Design

Vi er behjelpelig om du ønsker spesielle design på lamper som skal passe ditt kjøkken og din smak. Vi har mange dyktige medarbeidere som kan bidra til at du får det lyset og det utseende som du ønsker på ditt kjøkken.

Komfyrvakt

Komfyrvakten begrenser risikoen for overopphetning som kan starte en brann. Som en sikkerhet har det siden 2011 vært påbudt å installere komfyrvakt i alle nye boliger eller i forbindelse med rehabilitering av kjøkken. Overopphetning varsles med lys og lydsignal, samt at strømtilførsel blir koblet fra.

Vi har mange ulike typer og design på komfyrvakten og vi kan finne den type som passer ditt kjøkken, enten som en takhengt komfyrvakt eller en som passer til fargen og designet på din kjøkkenvifte.

Valg av brytere og stikkontakter

Brytere og stikkontakter finnes nå i mange forskjellige utførelser. Velg et materiale, en farge og et design som passer til ditt interiør. Ønsker du stikkontakter som er nedfelt i benkeplaten eller en pop up stikkontakt som kommer opp med et enkelt trykk så kan vi ordne dette. Innfelte Usb stikk kan være et flott tillegg både på kjøkken og andre steder i huset.

Kjøkken inspirasjon Designbrytere

Gulvvarme på kjøkken

Få kjøkkengulvet til å kjennes behagelig selv på kalde vinterdager. Vi i Elektroinstallasjon har løsninger for gulvvarme til alle typer gulv. Ønsker du for eksempel varmegulv med lav byggehøyde så har vi flere gode løsninger for å løse dette. Med et godt lagt varmegulv, styrt at rett termostat kan dette gi deg god varme i gulvet samtidig som du får mulighet til å spare strøm om natten og allikevel komme til et oppvarmet gulv om morgenen.