Elektrikeren mellom
de 7 fjell

I 50 år har Elektroinstallasjon AS vært tilstedeværende i området Solheimsviken, Kronstad og Fjøsanger. Elektroinstallasjon AS ble etablert i 1969 av Olav Hevrøy og Lars Stølen, med tilholdssted i Hunstadsvingen3. De første årene bestod firmaet av 5 ansatte. I dag er antall ansatte økt til 32 medarbeidere og 20 servicebiler Vi har bred kompetanse innen sterkstrøm og svakstrøm, og betjener både privat sektor og næring i Bergen og omegn. Vi innehar Sentralgodkjenning brann-ledelys, er godkjent opplæringsbedrift, Nkom installatør og kan drive med både høyspennings og lavspenningsanlegg.

Om oss
Om oss

Høsten 2002 flyttet vi til Damsgårdsveien 16, etter noen år i Solheimsgaten 9, og fikk alle aktiviteter på et plan. Her har vi moderne kontorer og et spennende utstillings- og møterom som vi også bruker til gjennomgang av ditt prosjekt med oss slik at alle detaljer skal være klar. Den lokale forankringen betyr mye for oss. Derfor er serviceoppdrag et viktig virksomhetsområde. Det gir oss god kontakt med nærmiljøet, og vi har lagt opp til at kunder kan komme til oss for å se på produkter og diskutere løsninger hvor vi ofte også trekker inn våre leverandører. Våre servicebiler er alle utrustet med nødvendig verktøy og et godt utvalg av materiell, og ikke minst en faglig dyktig montør.

Under Elektroinstallasjon AS paraplyen finner vi også vår datterbedrift Øygarden Elektriske AS. Dette er Øygardens eldste installasjonsbedrift, startet i 1954. Der er det 20 ansatte og de har tilholdssted på Ågotnes.