Ønsker du smarthus i Bergen?

Vi hjelper deg gjerne med løsninger for smarthus i Bergen! Med smarthus løsning sikrer du deg komfort, sikkerhet og en enklere hverdag. Har du internett, strøm, en liten smarthub og mulighet for å laste ned apper? Ja da kan du få et enda smartere hjem. I tillegg kan du spare både miljøet og penger gjennom lavere strømforbruk.

Vi tilbyr smarthusløsninger fra xComfort og Futurehome. Du kan lese mer om disse under.

Smarthus bergen
xComfort smarthus bergen

xComfort

Slik fungerer xComfort

xComfort er et smartløsnings system som gjør det enkelt for deg å styre elementer i bolig og mindre næringsbygg. Du kan blant annet styre belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner. Systemet er bygd opp av aktuatore-mottakere og trådløse sensorer – sendere i form av trykknapper, fjernkontroller, temperatursendere osv. Aktuatorene strømforsynes av nettet, mens de fleste sensorene blir forsynt av batteri.

xComfort-anlegget kan består av en sender og en mottaker. Det kreves ingen mellomliggende komponenter eller sentral. Kommunikasjonen mellom sender og mottaker forgår trådløst. Aktuatoren drives av nettspenning, mens senderen eller sensoren kan være forsynt av batteri eller av nettspenning. Systemet kan bygges opp med mange sensorer og aktuatorer, hvor en sender kan styre en eller flere aktuatorer parallelt. En sender kan også kombineres hvor hver mottaker styres av en eller flere sendere. Batteriene som driver sensorene holder normalt opp til 10 år for trykknapper, og 5-7 år for termostater og temperatursendere. Det varsles når batteriene bør skiftes ut, ved at batteri tilstanden overvåkes.

Hjemmet som tenker selv

Med xComfort gir det deg muligheter for smarte løsninger, bedret sikkerhet og økt komfort. I itllegg kan du redusere strømforbruket mellom 20 og 40 prosent. xComfort kan brukes til å fornye det eksisterende el-anlegget, påbygg, rehabilitering og nye installasjoner. Du kan styre alt fra mobil eller nettbrett, fordi hele systemet er trådløst.

Eaton xComfort er et tilpasningsdyktig system som leveres ferdig installert til en konkurransedyktig pris. Vi har tre forskjellige pakkepriser, og gir deg en idé om hva ulike varianter av xComfort vil koste. Vi har bred erfaring med installasjon av smarthus-løsninger og kan hjelpe deg å finne systemet som er optimalt for din bolig.

xComfort pakkeløsninger

  • Hyttepakke: Grunnpakken for deg som har hytte. Gir deg oversikt over temperatur innendørs og utendørs via mobil eller nettbrett og fjernstyring av tre varmesoner.
  • Huspakke: Grunnpakken for deg som har en større bolig. Gir styring av seks varmesoner og dimming/lysstyring i tre rom.
  • Leilighetspakke: Tilpasset mindre boliger, men gir like fullt energisparing fra dag én og tilgang til alle xComfort-løsningene.
smarthus bergen Hytte Lys- og varmestyring
Bilde av Futurehome app og produkter

Futurehome smarthus

Markedets mest innovative smarthus

Futurehome er et åpent system som kommuniserer med alle smarte produkter uansett om du kjøper dem selv eller hos en elektriker. Løsningen gir deg mulighet for å styre alt fra lys og varme til dørlåsen, alarmsystemet og kjøleskapet fra en og samme app. Løsningen er stadig under utvikling og listen over oppkoblede enheter vokser. I dag inkluderer det for eksempel løsninger innen smart lysstyring, varmestyring og eget sollcelleanlegg.

Hjemmet er et sted hvor man skal føle seg trygg og komfortabel. Futurehome er designet for å redusere risikoen for uønskede hendelser. Systemet kan varsle dersom det oppstår brann, vannlekkasje eller innbrudd.

Vi installerer smarthus systemet hjemme hos deg, så kan du i senere tid bygge på med komponenter som du kjøper selv. Dette kan være lyspærer, brytere, termostater, dimmere osv. Futurehome støtter også andre produkter og løsninger som du kan kjøpe i vanlige butikker. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med ditt smarthus i Bergen!