Små og store endringer

Om du skal pusse opp hele stuen eller kun ønsker en liten endring i stuen, kan vi med dagens utvalg i lamper, designbrytere og stikkontakter enkelt fremheve din personlige stil.

Om du ønsker elektrisk materiell i skifer, sort eller børstet stål, usb stikkontakt for å lade telefonen eller en design lampe over stuebordet så hjelper vi i Elektroinstallasjon deg med å finne inspirasjon og flotte produkter.

Stue

Varme

Varme i stuen er viktig for din trivsel på kalde vinterkvelder eller kalde morgener. Vi finner løsningen for deg om du ønsker gulvvarme eller panelovner med design som passer stuen din. Varmen kan styres med et sentralt styresystem, romtermostater eller med wifi termostater du kan styre fra din telefon. Vi kan legge til rette for gode Enøk tiltak kan hjelper deg å spare strøm, ta kontakt med oss så finner vi den rette løsningen for dine behov og ønsker.

Spar strøm med ENØK tiltak. Vi kan hjelpe deg med søknad om støtte. Les mer her.

Husk stikkontaktene

I flere norske hjem finner du ikke mer enn én dobbel stikkontakt bak TV-en. De fleste har imidlertid mer enn én TV i dette området, og da blir mangelen på stikkontakter ofte erstattet med skjøteledninger.

Dette er ikke bare skjemmende, men det kan også utgjøre en brannfare. Ifølge Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), er en god tommelfingerregel at apparater som bruker over 1000W ikke skal kobles via skjøteledning.

Multirommet

Med skjult installasjon i vegger og tak blir lyd- og bildeanlegget en integrert del av boligen din. Systemet gir deg fleksibilitet og nye muligheter, og blir ikke mer synlig enn et lysstyringssystem. Fra samme anlegg kan du nå høre musikk eller radio i alle rom. Enkle betjeningsenheter som fjernkontroll eller et veggmontert display gir deg mulighet til å styre lyden og bildene i ett rom, eller i flere rom samtidig.