Komfortable uteområder

Forleng sommerkvelden med utendørsbelysning og terrassevarmer, eller skap flotte effekter med indirekte belysning i hagen

Alle som har opplevd opplyste hager og parker i utlandet vet at indirekte belysning gir en spennende effekt. God utendørsbelysning gjør det også sikkert å bevege seg når det er mørkt ute, og gjør at huset ditt ser bebodd ut selv om du er bortreist.

Utendørs

Utendørsbelysning

I dag finnes det en rekke ulike lamper for bruk utendørs. Noen er ment å skulle lyse opp hus og hage, mens andre har et design som vil heve helhetsinntrykket av huset ditt. Det som er viktig er at du velger en stil som passer deg, huset og hagen din. Vi i Elektroinstallasjon as kommer gjerne med løsninger som passer dine ønsker.

Våre montører kan montere både bevegelsesfølere og solcellebrytere slik at lyset automatisk slås på når mørket senker seg. Dette øker ikke bare sikkerheten, det vil også oppleves som ubehagelig av ubudne gjester.

Varme utendørs

Ved bruk av terrassevarmere får du en effektiv oppvarming av utearealene. De fleste terrassevarmere er basert på varmestråler. Denne formen for varmeteknikk er meget effektiv og økonomisk i bruk, og du vil kjenne at det varmer selv om det er kjølig i luften.

Varmekabler

For at du skal kunne kjøre til huset på bar vei hele vinteren eller ønsker å ha trappene ute isfri hele året så kan det vøre lurt å investere i varmekabler utendørs. Med smarte løsninger for styring så er varmekablene kun på når det er nødvendig og du bruker ikke unødvendig mye strøm. Ta kontakt med oss i Elektroinstallasjon for å undersøke dine muligheten for en vinter uten måking og salting.

Elektroinstallasjon as hjelper deg gjerne med å holde gangarealer og oppkjørsler snø- og isfrie hele vinteren.