Få ditt drømmebad

Pusser du opp bad er det viktig for oss at du får det resultatet du har sett for deg. Den elektriske installasjonen gir stor innvirkning på både rommets utseende og romfølelsen. Vi i Elektroinstallasjon AS ønsker å hjelpe deg med å få den rette belysningen, varmen og det designet du ønsker deg. Vi er løsningsorienterte og nytenkende og hjelper deg gjerne med å finne løsninger for dine ideer og komme med nye ideer for å få badet ditt slik du ønsker.

Er du usikker på hvordan du vil ha det, kan Elektroinstallasjon AS gi deg gode råd allerede når du planlegger. Vi har stor erfaring både på nybygg og ombygging av bad og står alltid klar for å hjelpe deg.

elektriker bergen Bad
Bad

Lys på badet

Det er mange løsninger for belysning på badet, vi hjelper deg med å finne det  rette for deg. Om du ønsker Belysning som taklamper, downlights, ledstrip, stjernehimmel, spotlights i gulv eller spesielle design lamper så har vi gode løsninger til deg.

Lysstyring er også en viktig del av et bad. Valget mellom å styre lysstyrken eller fargen på lyset for å få den rette stemningen kan gjøre store forskjeller. Du kan styre lyset med dimmer, app, sensor eller en kombinasjon av disse.

Varme på badet

Varmekabler i badegulvet er mer og mer vanlig, og i dag er det også enkelt å legge i forbindelse med rehabilitering. Vi har løsninger for lavtbyggende gulv og gulv med vanlig byggehøyde.

Varmen i gulvet kan enten styres ved hjelp av en egen termostat med dag og nattsenking, som en del av smart varmestyring i hele huset eller sammen med komplett smarthus styring. Med varmestyring systemer kan du spare opp til 25 % strøm. Disse løsninger kan installeres om du bygger nytt, rehabiliterer eller om du kun ønsker å skifte ut dine gamle termostater. Vi i Elektroinstallasjon AS kan gi deg gode råd om hvilken type oppvarming og hvilke varmestyringssystem som passer for din bolig.

Musikk og radio

Flere og flere ønsker å ha musikk og radio lett tilgjengelig i de fleste rom. Om du ønsker en innebygget radio, komplett hjemmesystem eller bluetooth/wifi styrt system kun for badet så kan vi hjelpe til å finne din løsning.

Bad